
بررسی چگالی پیوند عرضی در فرآیند پخت نانوکامپوزیتهای پختشونده با UV با استفاده از تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی
بررسی چگالی پیوند عرضی در فرآیند پخت نانوکامپوزیتهای پختشونده با UV با استفاده از تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی
0
2
بررسی چگالی پیوند عرضی در فرآیند پخت نانوکامپوزیتهای پختشونده با UV با استفاده از تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی
این پژوهش به بررسی تأثیر مقدار پلیآنیلین بر چگالی اتصالات عرضی نانوکامپوزیتهای یورتان آکریلات پختشونده با UV میپردازد. برای تحلیل رفتار اتصالات عرضی از روش تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی (DMTA) استفاده شده است. نتایج نشان میدهند که بهترین میزان اتصالات عرضی در غلظت ۳ درصد پلیآنیلین حاصل میشود. این یافتهها به توسعه مواد پیشرفتهی پختشونده با UV با خواص مهندسیشده کمک میکنند.
ثبت نظر